Kortere openingstijden bibliotheken Wognum en Wervershoof

Kortere openingstijden
Kortere openingstijden

Wognum|Wervershoof – Vanaf 11 februari gaan de 2 bibliotheken van Wognum en Wervershoof 10 uur minder per week open. Door deze halvering van het aantal uren wordt het overtollige personeel ontslagen.  Erik Jansen lid van het bestuur van de Westfriese bibliotheken kwam gisteravond met deze mededeling naar buiten.

Het personeel is totaal verrast en overrompeld door deze beslissing. Geldproblemen zorgen ervoor dat het bestuur tot deze stap moest overgaan. ,, Er is gewoon niet voldoende geld om op deze voet door te gaan” zegt Erik Jansen. Wij moeten dus het mes zetten in de dienstverlening.

Binnenkort organiseert de gemeente Medemblik een bijeenkomt om over de problemen te praten die zijn ontstaan door de bezuinigingen bij en op de Westfriese bibliotheken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.