7 E-pupillen teams Fc Medemblik bij WNF actie Speel de Aarde door.

fcmedembliklogo
WNF actie Speel de Aarde door

Medemblik – In de eerste seizoenshelft hebben 7 E-pupillen teams de Meisjes E1 konden jammer genoeg niet meedoen) meegedaan aan deactie “Speel de aarde door” van het WNF, die werd gesteund door de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Met deze actie werd aandachtgevraagd voor het thema respect voor de aarde .

Tijdens deze actie heeft een pandabeer het complex van FC Medemblik bezocht en andere teams zijn de panda tegengekomen bijeen uitwedstrijd. Door afgelasting is het bij sommige teams wat stil gebleven rond deze actie. De wedstrijden die gespeeld zijn teldenmee voor een klassement waarbij de winnaars aan een clinic hebben meegedaan die werd gegeven door Klaas Jan Huntelaar. De teams van FC Medemblik zijn helaas niet in de prijzen gevallen.

Wel heeft de organisatie gevonden dat de jongens van de E4 een aanmoedigingsprijs hebben verdiend. Geen team heeft de eerstehelft van het seizoen zich zo goed gehouden als deze jongens. Ondanks zeer grote nederlagen bleven zij met plezier hun wedstrijdenspelen. De organisatie heeft hen daarom beloond met vrijkaartjes voor een bezoek aan een wedstrijd van FC Volendam. Jongens,nogmaals van harte gefeliciteerd.

Voor alle spelers is er een certificaat als aandenken aan de actie en een muismatje van het WNF. Dit zullen jullie binnenkort van julliebegeleiders ontvangen.

Bron: Fc Medemblik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.