Wat zijn úw woonwensen?

Wat zijn úw woonwensen?
Wat zijn úw woonwensen?

Medemblik – WoonGraag inventariseert welke woonwensen inwoners van Medemblik hebben als het gaat om levensloopbestendige en zorgvoorbereide huur- en koopwoningen.

In de speciale editie Medemblik, die is uitgegeven door WoonGraag en is bijgestoken bij de Medemblikker van 31 januari, staat een vragenlijst die inwoners kunnen invullen. De vragenlijst staat ook op www.woongraag.nl/medemblik. Met behulp van uw antwoorden worden de woonbehoeften en woonwensen van ouderen in kaart gebracht.

Wethouder Kasper Gutter heeft op woensdag 30 januari de speciale krant ontvangen uit handen van Peter Twisk van WoonGraag. Kasper Gutter: “Het is fantastisch dat de inventarisatie door particulier initiatief en kosten gebeurt.”

Wilt u meer informatie of wilt u een extra exemplaar van de krant bestellen? E-mail dan naar mailto:info@woongraag.nl of bel met (072) 53 21 493.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.