Wereldkankerdag Inloophuis Medemblik een groot succes

groot succes
groot succes

Medemblik – Zaterdag 2 februari organiseerde het Inloophuis Medemblik  in het kader van wereldkankerdag (officieel 4 februari) een open huis met ‘n rozen uitreiking aan de bezoekers van het inloophuis Medemblik en de klanten van Deen supermarkt in Medemblik aan de Breek. (een van de grootste supermarkten in de regio)

Opnieuw mochten wij weer nieuwe gasten begroeten in het inloophuis. En steeds weer,  blijkt dat men de sfeer van het inloophuis enorm waardeert ( laagdremppelig en vriendelijk) Maar ook dat de drempel voor ‘n eerste bezoek vaak in de mensen zelf zit.:-).  Ondertussen blijkt ook dat bijna iedereen het bestaan van het inloophuis kent! 

Bij Deen maakte de rozen uitreiking ook heel wat los. Naast veel sympathie voor de actie (unaniem),  vaak ook traantjes omdat men op dit moment er midden in zat. Duidelijk is wel dat kanker enorm leeft onder de mensen en dat nog veel mensen lijden onder het verlies van ‘n partner, kind, familie en vrienden. Het inloophuis is er juist voor hen! Ook voor de mensen en partners die lijden aan een andere ernstige ziekte hebben wij natuurlijk zo’n prachtige roos gegeven.

were DSC_0392 DSC_0400

 

 

 

 

 

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.