Andijkse Tessa Botman met drie SO-medailles naar huis!

drie SO-medailles
drie SO-medailles

PyeongChang | Andijk – Tessa Botman heeft vandaag haar eerste zilveren medaille gewonnen op de Special Olympics! Op de 1000 meter eindigde Tessa als tweede met slechts 1.14 seconde verschil met de Duitse Vanessa Fuchs(00:02:41.48). Tessa liet de sterk rijdende Zuid-Koreanen Giyoung Lee en Hanul Im achter zich, die respectievelijk 3de en 4de werden.

Met deze wedstrijd is ook een eind gekomen aan Special Olympics voor Tessa Botman. Ze heeft een een prachtig – of zoals we dat hier in Andijk zeggen: skitterend – resultaat behaald: twee keer brons en een zilver medaille!

Woensdag komt de Nederlandse ploeg weer in Nederland aan en voordat je het weet is Tessa Botman weer in Andijk!

Via : De Binding

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.