Rozen in centrum voor Radiotherapie en Oncologie

‘Wereldkankerdag-doorgeefrozen’.
‘Wereldkankerdag-doorgeefrozen’.

Hoorn – In het nieuwe centrum voor Radiotherapie en Oncologie in het Westfriesgasthuis worden morgen rozen uitgedeeld. Het gaat om zogenaamde ‘Wereldkankerdag-doorgeefrozen’. Deze speciale “doorgeefroos” wordt aangeboden in het kader van Wereldkankerdag op 4 februari.

Doorgeven
De roos is ter bemoediging en uit respect voor degenen die geconfronteerd worden met kanker. De ontvanger kan de roos doorgeven aan iemand die voor hem of haar heel belangrijk is (geweest) tijdens de ziekte en behandeling. Vrijwilligers van Inloophuis Pisa delen de rozen uit.
Esperanz
Het centrum voor Radiotherapie en Oncologie is onderdeel van Esperanz. Ook op de andere Esperanz-locaties worden rozen uitgedeeld. Esperanz is een oncologisch samenwerkingsverband op het gebied van zorg, onderzoek, opleiding en preventie. De organisatie is gevestigd op drie locaties in Noord-Holland: in het Zaans Medisch Centrum, het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Westfriesgasthuis in Hoorn. Samen met deze ziekenhuizen legt Esperanz de lat voor oncologische zorg in de regio steeds hoger. Want excellente zorg kan vanzelfsprekend altijd nóg beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.