Ramon van Engelenhoven – Verjaardagsconcert Kasteel Radboud 17 februari

Verjaardagsconcert
Verjaardagsconcert

Medemblik – Steinway winnaar 2012, Ramon van Engelenhoven, doet niets liever dan piano spelen. Ter ere van Ramon’s 18e verjaardag trakteert hij zondag 17 februari op een ochtendconcert in Kasteel Radboud. Er is geen mooier cadeau te bedenken dan hem de gelegenheid te geven te spelen voor een liefhebbend publiek.

Hoewel Ramon een jong talent is, is hij constant bezig met variatie aanbrengen in zijn repertoire. Soundtracks van films en games hebben hem verleid om deze muziek voor de piano te bewerken. Ramon gaat u deze morgen dan ook verrassen met muzikale noviteiten. Naast de prachtige klassieke werken van onder andere Chopin en Liszt, zal hij u eveneens feestelijk onthalen met luisterrijke nieuwe creaties.

Ramon geeft graag gehoor aan uw muziekwensen

Als extra dimensie in de beleving van zijn verjaardagsconcert mag u eveneens uw wensen uitspreken ten aanzien van uw favoriete klassieke muziek. Bij de bestelling van uw kaartje voor het concert kunt u uw persoonlijke voorkeur ventileren. De kans bestaat dat u uitverkorene bent en Ramon uw lievelingsstuk speelt. U dient dit echter wel voor 10 februari aan te geven, zodat Ramon nog ruimte heeft om de stukken eventueel in te studeren.

Kaarten bestellen

U kunt kaarten bestellen voor Ramon’s verjaardagsconcert via ramonvanengelenhoven@gmail.com of telefonisch via 06-41884425. De kosten voor een kaartje bedragen € 10,00. Dit is de vergoeding voor de locatie en de vleugel deze morgen. Ramon trakteert u op een prachtig concert!

Verjaardagsconcert Ramon van Engelenhoven

  • 17 februari 2013
  • Aanvang 11.00 uur
  • Locatie: Kasteel Radboud Medemblik

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.