Werkzaamheden kruispunten A.C. de Graafweg weer van start

Aanleg nieuwe duiker
Aanleg nieuwe duiker

Werkzaamheden kruispunten A.C. de Graafweg weer van start

West-Friesland – Nu de sneeuw en de vorst zijn verdwenen, kunnen de werkzaamheden aan de twee kruispunten op de A.C. de Graafweg weer doorgaan.

Nieuwe duiker is klaar
De provincie heeft in de afgelopen maanden de duiker (wateronderdoorgang) onder de A.C. de Graafweg geheel vernieuwd en verlengd. De duiker zelf is grotendeels klaar. De aannemer maakt nog een metselwand die de stalen damwand bedekt en plaats het originele ijzeren hekwerk terug aan de kant van de Lindengracht. Beiden zijn zichtbaar vanaf het tankstation.

Geluidsschermen geplaatst

Geluidsscherm
Geluidsscherm

De provincie heeft de twee noodzakelijke geluidsschermen langs de A.C. de Graafweg voor de huisnummers 2,4 en 9 geplaatst. De plaatsing en het uiterlijk van de geluidsschermen heeft de provincie afgestemd met de bewoners. Voor de overige woningen langs de A.C. de Graafweg was plaatsing van geluidsschermen niet wettelijk noodzakelijk.

Komende werkzaamheden
In de komende weken werkt de provincie verder aan de afronding van de twee kruisingen aan de A.C. de Graafweg. De provincie sluit half maart 2013 een weekend het kruispunt Lindengracht/De Veken nog eenmaal volledig af om de wegwerkzaamheden aan het kruispunt af te ronden. Het gaat dan om de laatste werkzaamheden aan het fietspad, het aanbrengen van de asfaltlagen, de belijning en het plaatsen van de definitieve verkeersinstallatie. Daarna kan het verkeer volgens planning in april 2013 het nieuwe kruispunt in gebruik nemen. De provincie informeert de omgeving tijdig over de afsluiting en de omleidingsroutes via informatiebladen, advertentie en persbericht.

Meer informatie
Hebt u vragen over deze kruispunten, dan kunt u contact opnemen met de projectleider: de heer R. Visser. Hij is te bereiken via meerinopmeer@noord-holland.nl of de via de projectpagina. Voor alle andere vragen over deze provinciale weg kunt u bellen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen. Het nummer is: 0800-0200600 (gratis).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.