Onbeschoft gedrag van de jeugd

Onbeschoft gedrag
Onbeschoft gedrag

Onbeschoft gedrag van de jeugd

Medemblik|Ingezonden  – En het was weer eens zover. Vuilcontainerdag dus iedereen zet netjes zijn container bij de weg. Zo ook de bewoners aan de Schuitevoerderslaan hier in Medemblik. Het toeval wilde dat ik komende vanuit de richting van de Muiter richting de Koggenwijk reed.  Wat ik ter hoogte van de versmalling in de Schuitevoerderslaan zag zorgt erbij mij voor dat mijn bloed gaat koken.

Gozertje van jaar of 13 op de fiets rijdt richting de containers en met 1 goed gemikte trap gaat de containers op zijn kant. Een vrouw die net met haar container onderweg was om ook haar container bij de weg te zetten verbouwereerd achter te laten. Lachend gaat het groepje waar deze jongen mee samen fietste richting scholengemeenschap de Dijk.  Gelukkig weet ik wie het is en zal deze jongen de kans geven om dit zelf te melden bij zijn ouders en bij onze wijkagent Bastiaan v/d Gulik. Doet hij dit niet dan ga ik zelf contact met zijn ouders opnemen.

Ron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.