CDA Medemblik organiseert thema-avond sport

thema-avond sport
thema-avond sport

CDA Medemblik organiseert thema-avond sport

Midwoud – Op 6 februari as. bent u van harte welkom in Café de Post in Midwoud. Het CDA organiseert dan een thema-avond over actief of passief bezig zijn met sport. De thema-avond is bestemd voor alle sportverenigingen in de gemeente Medemblik.

De leiding is in handen van onze voormalige burgemeester Theo van Eijck.  Er over diverse onderwerpen worden gediscussieerd, onderwerpen als gehandicaptensport, sport voor ouderen maar ook over topsport in de regio en de breedte van de sport zal worden besproken.

Er zijn 3 sprekers die de inleiding zullen geven waarna er met deze 3 sprekers gediscussieerd kan worden. Deze 3 sprekers zijn H. Huibers, W. Zoethout en A. Hoveling. Tijdens de discussie worden zij aangevuld met E. Meester, E. van Dijk en LJ. Zwagerman(wethouder gemeente Medemblik) .

De avond begint om 20.00 uur. Café de Post vind u aan de Tripkouw 28 in Midwoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.