Burgerhulpverleners

aed_1
Burgerhulpverleners

Burgerhulpverleners

West-Friesland – Onderstaande afbeelding geeft weer hoe hoog de dichtheid van het aantal burgerhulpverleners per 1.000 inwoners is. Hier is goed te zien dat er tussen de gemeenten een grote variatie zit in hoeveel burgerhulpverleners er op een adres staan geregistreerd.

Kanttekening bij deze weergave: het betreft hier het aantal adressen waarop een burgerhulpverlener staan geregistreerd. Eén burgerhulpverlener kan tot max. 5 adressen registreren, waarop deze beschikbaar wil zijn voor burgerhulpverlening. Er is ook geen rekening gehouden met het tijdsbestek waarop iemand op een gegeven adres beschikbaar is. Als iemand bijvoorbeeld invult dat deze op adres X alleen beschikbaar is op de maandag tussen 09:00-12:00 uur, dan wordt deze gewoon meegeteld in onderstaande weergave. De weergave zegt dus niets over de beschikbaarheid van burgerhulpverleners – het zegt alleen iets over het aantal adressen waarop iemand staat geregistreerd.

Riedijk (2013) Burgerhulpverlenerdichtheid per 1000 inwoners, versie 1.0 - 30 januari 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.