Nieuwe gemeentegids in de maak

Nieuwe gemeentegids
Nieuwe gemeentegids

Gemeente Medemblik – De voorbereidingen voor de gemeentegids Medemblik 2013/2014 zijn weer begonnen. De gemeentegids van Medemblik wordt gemaakt door Akse Media BV in  opdracht van de gemeente Medemblik.

In juni 2013 wordt de nieuwe gemeentegids Medemblik 2013/2014 bij alle inwoners van de gemeente gratis huis-aan-huis bezorgd.

Staat u in de gemeentegids?

Alle verenigingen, instellingen en organisaties die in de huidige gemeentegids 2012 staan, worden binnenkort door uitgever Akse Media aangeschreven via email en per brief met het verzoek om hun gegevens te controleren.

Staat u nog niet in de gids?

Dan kunt u zich digitaal aanmelden via de digitale gemeentegids. Klik dan afhankelijk of u een bedrijf of een organisatie of vereniging bent, op ‘aanmelden’. Wijzigingen en nieuwe aanmeldingen voor de nieuwe gemeentegids moet u vóór 8 maart doorgeven aan de uitgeverij Akse Media. Dit kan ook telefonisch via (0223) 67 30 43.

Alleen contactgegevens

In de vermelding van uw vereniging of organisatie is geen ruimte voor redactionele regels. Bovendien worden uw gegevens op één plek in de gids geplaatst.

Vermeldingen uit de papieren gemeentegids ook online

In de digitale gemeentegids kunt u uw vermelding online opzoeken. De digitale gegevens worden gebruikt bij het maken van de nieuwe papieren gemeentegids. Wist u dat u digitaal het hele jaar door wijzigingen kunt doorgeven aan Akse Media. Dat kan via de button “Geef mutatie door van uw vermelding” op de pagina van uw vermelding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.