Workshop `Ik zie een gat in de markt, nu nog een financiering’

geld21
nu nog een financiering

Gemeente Medemblik – Hulp bij het vinden van passende financiering voor nieuwe plannen. Hierover organiseert de gemeente Medemblik een lunchbijeenkomst op donderdag 24 januari bij LED Medemblik (Almereweg 36a) te Medemblik. U bent MKB-ondernemer en u hebt een plan om uw productieproces te verbeteren. Of u ziet een gat in de markt en wilt een nieuw project starten, maar het ontbreekt u aan financiering. Hoe komt u aan geld? Voor het antwoord op deze vraag meldt u zich aan voor de workshop ‘Innoveren door financiering van innovatie’. De workshop wordt georganiseerd samen met Syntens Innovatiecentrum en duurt van 12.00-14.00 uur.

Stappenplan

De MKB-ondernemers krijgen een eerlijk en onafhankelijk beeld van de financieringsmogelijkheden: van de traditionele financiering bij de bank, tot het aantrekken van risicokapitaal en kapitaal van ’friends, family and fools’ tot en met crowdfunding. Daarnaast wordt gekeken welke soort financiering bij welk project past. Ondernemers krijgen een concreet stappenplan met acties die de kans op succes vergroten.

Wat kunnen MKB-ondernemers verwachten?

Ondernemers krijgen concreet inzicht in de mogelijkheden van innovatie- en groeifinanciering. Ook wordt inzicht gegeven in wat goed past bij een bedrijf en bij een project. Ook zijn er concrete handreikingen voor acties die de kans op een succesvolle financiering vergroten. Zodoende krijgen de ondernemers een beeld van de financieringsmogelijkheden. Ook worden de reële opties gegeven om de kans op een innovatie- en groeifinanciering te vergroten. In verband met de organisatie worden ondernemers gevraagd voor woensdag 23 januari een e-mail te sturen aan miranda.laan@medemblik.nl Deelname is kosteloos voor de ondernemers uit de gemeente Medemblik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.