Wintervogels in De Weelen

Wintervogels in De Weelen
Wintervogels in De Weelen

West-Friesland – Groene voornemens gemaakt maar is een Nieuwjaarsduik te fris? Ga dan mee vogels kijken op zondag 20 januari met een gids van het IVN West-Friesland.

Verzamelen om 9.00 uur op de parkeerplaats hoek Kadijkweg/Grootslagweg achter Lutjebroek. Haal de verrekijker uit de kast of leen er een van het IVN voor deze wandeling van 2½ uur. Trek out-door kleding aan en zorg voor (warme) proviand onderweg tijdens deze gratis excursie voor volwassenen en grotere kinderen.

Een vrijwillige bijdrage voor het IVN West-Friesland is uiteraard welkom.

Zondagochtendstilte is het geluid van wind en vogels; zoals de specht, de drummer van het bos. Verrast worden door een groep ‘ingeburgerde’ nijlgansen of een imposante roofvogel in de lucht. Ontdek wat er allemaal voor bijzonders aan vogels overwintert, scharrelt en graast in De Weelen. En lekker buiten zijn.

  • Wanneer: Zondag 20 januari
  • Hoelaat: 09:00 uur
  • Waar: hoek Kadijkweg/Grootslagweg achter Lutjebroek
  • Telefoon: 0228 520486 Faxmail: 0842 117882
  • E-mailadres: info@ivn-westfriesland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.