AZ trainer Gert Jan Verbeek in dorpshuis ‘De Onderdijk’

Gert Jan Verbeek
Gert Jan Verbeek

Onderdijk – AZ trainer Gertjan Verbeek komt woensdag 13 februari 2013 naar dorpshuis “de Onderdijk”, Sportlaan 10 te Onderdijk. Aanvang: 20.00 uur

Gert Jan Verbeek is een markante persoonlijkheid uit het hoge Noorden die inmiddels zijn voetsporen in het voetbalwereldje wel heeft verdiend en inmiddels dan ook in West-Friesland geen toelichting meer behoeft. Geheel tegen zijn gewoonte in maakt hij voor Onderdijk – voetbalvereniging Strandvogels – een uitzondering om een lezing te verzorgen.

Hij zal stilstaan bij zijn actieve spelersloopbaan en zijn vervolgstappen in het trainersvak en staat er om bekend altijd wel in te zijn voor een pittige uitspraak. Naast grote broer Ajax in de provincie Noord-Holland oogst AZ veel waardering hoe ze na het DSB debacle het hoofd boven water heeft weten te houden.
Na aftrek van kosten is het de bedoeling dat er een mooi bedrag diezelfde avond door Gertjan Verbeek overhandigd gaat worden aan de jeugdcommissie van voetbalvereniging Strandvogels.
Hierna is er natuurlijk nog tijd genoeg om lekker na te zitten onder de muzikale begeleiding van ons plaatselijke talent Rhythm Haakman.

Kortom het belooft weer een gezellige avond te worden.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn te verkrijgen bij:

Alice Smak Dirk Bijvoetweg 4 0228-583684

Kees Grooteman Onderdijk 125 0228-584881

Dorpshuis Sportlaan 10 0228-586040

Onze dank gaat uit naar de sponsors die door hun bijdrage deze avond mogelijk maken:
Abovo Media, BAM Woningbouw, Bam Techniek, Beerepoot Installatietechniek, Bouwbedrijf Grooteman-van Dijk, Topdak Dakbedekkingen bv, Gebr. Snip Kitverwerking, Peerdeman & van Rooijen Wijnimport, Schmidt International bv, Niek Grooteman Schilders, Kager Autobedrijf, Bouwbedrijf Koomen-Haakman, Niek Grooteman Spuitvisie.nl, Keutergolfbaan “Indeemmer”, Smak Tulips, Strandvogels Club van 100, Toyota Botman,Sjaak Grooteman Timmerwerken, A&P Flowers,Fa. N. G. Lakeman & Zonen, A.J. Haakman.

Tot ziens op 13 februari 2013.
Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie Dorpshuis “de Onderdijk”.

Bron: De Binding

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.