Nieuwjaarsreceptie Medemblik. Medemblik huldigt zijn sporthelden

sporthelden
sporthelden

WOGNUM – De gemeente Medemblik greep woensdagavond de nieuwjaarsreceptie in Wognum aan om een groep jonge sporters die in 2012 Nederlands, Europees of wereldkampioen werden te huldigen. Wethouder Louw Jan Zwagerman sprak de sportieve jonge kampioenen uit Medemblik toe. Lobke Berkhout gaf hen vervolgens allemaal een pakketje met streekproducten.

Meld het NHD vandaag op de website

Het gaat om schaatster Tessa Botman (18) vanwege haar uitzonderlijke prestaties, net als het A1-team van SEW-handbal en de inline-skaters Kelly Schouten (17), Lisanne (19) en Eva Buurman (18), Sjaak (22), Rick (17) en Kay (17) Schipper, Tjeu Berlijn (17), Jarno Botman die Nederlands kampioen werd op de jeugdmarathon en Bas Bervoets die het NK schaatsen korte baan won. En Irene Schouten (20) die in september op het WK in San Benedetto del Tronto onverwacht wereldkampioen werd.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.