Woningstichting sponsort beide meisjesteams Strandvogels

Foto: Hans Kröger
Foto: Hans Kröger

Onderdijk – Met ingang van het nieuwe seizoen sponsort onze woningstichting niet één, maar de beide meisjesteams van voetbalvereniging Strandvogels uit Onderdijk: de MC1 en F3M.  De voetbalclub is daar erg blij mee zo blijkt uit een reactie op de website van de club: “Net als bij het reclamebord langs het veld koos de woninggigant voor een opdruk die zeer specifiek is.

Op de shirts van Meisjes C1 prijkt daarom onder het logo van de woningstichting de tekst “Onderdijk Kern met pit”. Tja, als je met dat soort teksten op je shirt het veld oploopt, dan sta je bij voorbaat natuurlijk al met 1-0 voor!”. 

Onlangs brachten de meiden van de F3M een bezoek aan ons kantoor en gingen ze  in hun nieuwe shirts op de foto met Hans Kröger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.