Bon-Theater: Maarten van Roozendaal De Gemene Deler

Maarten van Roozendaal
Maarten van Roozendaal

Medemblik – Maarten van Roozendaal keert terug in het BON-theater en speelt zijn nieuwe werk in de met lovende recensies overladen voorstelling De Gemene Deler. Vanachter zijn piano deelt Van Roozendaal in dit programma zijn poëtische, cynische, liefdevolle en vileine liederen weer schaamteloos met zijn publiek; brutaal op zoek naar de eenvoudige, allesomvattende vraag: wat bindt ons en wat drijft ons uit elkaar? In De Gemene Deler verbaast Van Roozendaal zich over de toenemende dwang ons aan elkaar aan te moeten passen. ‘Samen staan we sterk en samen zijn we een, maar als we straks samen allemaal dezelfde zijn, zitten we samen toch maar een beetje in ons eentje.’

Een man, zijn piano, zijn stem en zijn publiek. Kortom: Uw Gemene Deler, Maarten van Roozendaal.

Over Maarten van Roozendaal schreef eerder De Telegraaf: “Maarten van Roozendaal charmeert, ontroert, maakt aan het lachen en zet aan het denken. Hij snijdt dwars door de ziel.” “De chansonnier weet zijn publiek anderhalf uur lang op te tillen en niet meer los te laten”, aldus De Volkskrant.

Nieuwsgierig?
www.maartenvanroozendaal.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.